HET LEUKSTE PERSONEELSFEEST IN EINDHOVEN

Bent u op zoek naar een personeelsuitje in Eindhoven? Denk dan eens aan Hezemans Indoor Karting in Eindhoven. Geniet van een uitdagende kartrace met collega’s op het mooiste indoor kartcircuit van Nederland. U kunt daarna dineren in ons sfeervolle en gezellige restaurant. Kortom, het leukste personeelsuitje van Eindhoven. Daarnaast is het nog verantwoord vermaak ook, want we zijn de groenste baan van Nederland. Ons bedrijf heeft zelfs een groenverklaring ontvangen van de staatssecretaris van infrastructuur en waterstaat.

Onze indoor kartbaan heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het verzorgen van personeelsuitjes en groepsarrangementen. Daarom bieden we een compleet verzorgd programma. Karten is de meest laagdrempelige vorm van racen en is toegankelijk voor man, vrouw, jong en oud. Daarom is de plezierfactor voor allemaal gelijk. Want iedereen is even een echte coureur! 

 

ZOEKT U EEN BEDRIJFSFEEST OP MAAT? VUL HET ONDERSTAANDE FORMULIER IN OF NEEM CONTACT OP MET ONZE MEDEWERKERS EN WE GAAN AAN DE SLAG.

Welke activiteit(en) wilt u ?