KARTEN KIDS

 

Kinderen vanaf 1.20 m kunnen bij ons al karten! Voor hen hebben we speciale mini-karts. Kinderen die groter zijn dan 1.45 m, maar jonger dan 16 jaar zien wij als junior. Zij rijden in dezelfde karts als waar volwassenen in rijden, maar de snelheid wordt begrensd. 

 

Op zondag zijn we van 10.00 tot 13.00 uur speciaal geopend voor kinderen, reserveren hiervoor kan al twee weken vooraf. Ook kunnen junioren dan tegelijk met volwassenen rijden! Buiten zondagen, schoolvakanties en feestdagen kan er alleen op de dag zelf voor kinderen gereserveerd worden. 

 

Kinderfeestjes kunnen natuurlijk verder vooruit ingepland worden!

 

Tijdens schoolvakanties en feestdagen worden er vaak elke dag heats voor kinderen ingepland, het is verstandig hiervoor te reserveren. Het komt namelijk regelmatig voor dat deze vol zitten! Vaak kan hier al verder vooruit voor gereserveerd worden.

 

Op zondagochtend en tijdens schoolvakanties en feestdagen is er de mogelijkheid dat junioren en volwassenen tegelijk rijden! I.v.m. de veiligheid wordt de snelheid van de volwassenen dan ook begrensd. Reserveren is verstandig en kan via 040-2480445.

 

 

 

Prijs per heat:

 

Mini-karts & Junior-karts, 8 minuten:  € 15,95 

 

Op zondag van 10.00 tot 13.00 uur en tijdens schoolvakanties en feestdagen kunnen er 3 heats voor € 39,95 p.p. worden gereden.

 

  • Een membercard is verplicht, ook  voor kinderen (eenmalig € 2,- p.p.). In plaats van een membercard kan er ook gebruik worden gemaakt van de Hezemans-app (vooraf te downloaden via de App-store of Google-Play). De app wordt dan bij binnenkomst door één van onze medewerkers geactiveerd (ook hiervoor wordt eenmalig € 2,- p.p. in rekening gebracht bij binnenkomst).

  • De membercard is persoonsgebonden