KARTEN KIDS

Kinderen vanaf 1,20 m kunnen bij ons al karten! Voor hen hebben we speciale mini-karts. Kinderen die groter zijn dan 1,45 m, maar jonger dan 16 jaar zien wij als junior. Zij rijden in dezelfde karts als waar volwassenen in rijden, maar de snelheid wordt begrensd. 

Op zondag zijn we van 10.00 tot 13.00 uur speciaal geopend voor kinderen, reserveren hiervoor kan al twee weken vooraf. Ook kunnen junioren dan tegelijk met volwassenen rijden! I.v.m. de veiligheid wordt de snelheid van de volwassenen dan ook begrensd. 

Tijdens de vakantie zijn er op (bijna) alle dagen mogelijkheden om met kinderen te komen karten, zowel voor mini-karts als voor familie-heats (waarbij junioren tegelijk met volwassenen kunnen rijden, iedereen rijdt dan op junior-snelheid). Reserveren is verplicht en kan via 040-2480445. We zijn tijdens de vakantie elke doordeweekse dag vanaf 13.00 uur open!

 

PRIJS

1 heat   € 18,50 p.p. (een heat is 8 minuten rijtijd)

2 heats € 35,- p.p.

3 heats € 45,- p.p. 

  • Een membercard is verplicht, ook  voor kinderen (eenmalig € 2,- p.p.). In plaats van een membercard kan er ook gebruik worden gemaakt van de app Activity Box (vooraf te downloaden via de App-store of Google-Play). De app wordt dan bij binnenkomst door één van onze medewerkers geactiveerd (ook hiervoor wordt eenmalig € 2,- p.p. in rekening gebracht bij binnenkomst).

  • De membercard is persoonsgebonden.