WILT U GRAAG EEN BEDRIJFSFEEST ORGANISEREN IN BRABANT?

Voor een bedrijfs- of personeelsfeest in Zuid Nederland of Vlaanderen is Hezemans Indoor Karting de perfecte locatie, zelfs Utrecht is nog geen uur rijden. We zijn makkelijk bereikbaar, en hebben veel parkeergelegenheid. 

UW BEDRIJFSFEEST VOLLEDIG VERZORGD!

Hezemans Indoor Karting is de ideale locatie voor uw personeelsuitje in Brabant. U en uw collega’s racen tegen elkaar om de titel van de snelste coureur van het bedrijf. Wie verslaat de directeur in een gevecht om de felbegeerde podiumplekken? Of wie weet de roos het vaakst te vinden bij onze nieuwste activiteit, de Axebar? Zoals de naam al doet vermoeden wordt er hier niet met dartpijltjes gegooid, maar met heuse bijlen. We hebben verschillende maten bijlen, dus ook de receptioniste kan meedoen. Hezemans biedt alle ingrediënten voor een geslaagd teambuilding evenement. Na de activiteiten kunt u alle details nog eens doornemen tijdens een overheerlijk diner in ons sfeervolle restaurant. 

Dus wanneer u in het hart van Brabant een uniek bedrijfsuitje wilt ervaren, neem dan contact op met Hezemans Indoor Karting. Het professionele team onder leiding van top coureur Mike Hezemans zorgt ervoor dat uw bedrijfsfeest een onvergetelijke ervaring wordt waar u en uw collega’s nog lang over na zullen praten.