We zijn weer open, met een volledig nieuw circuit en nieuwe e-karts!

Per 1 januari veranderen in Nederland de BTW-tarieven, dus wordt de nieuwe prijs voor 1 heat karten € 15,95 en voor 3 heats € 39,95.​

WILT U UW PERSONEEL EEN AANGENAME DAG BEZORGEN TIJDENS HET PERSONEELSFEEST IN EINDHOVEN?

Hezemans Indoor Karting is de juiste plek in Eindhoven voor uw personeelsfeest! Bij ons kunt u indoor karten. U geniet dus in elk seizoen enorm van actie en avontuur.

Een personeelsfeest is altijd op zijn plaats voor uw werknemers. Na gedane arbeid is het fijn te genieten. En waar kan dat anders dan bij Hezemans. Wij organiseren uw personeelsfeest in Eindhoven tot in de puntjes. Tijdens uw personeelsfeest in Eindhoven bij Hezemans Indoor Karting, kunt u genieten van een heerlijk diner, de leuke race-ambiance en de fantastische sport: indoor karten. Er wordt bij indoor karten het beste bij iedere deelnemer naar boven gehaald. Zo staat het ene moment doorzettingsvermogen centraal terwijl er ook situaties zijn waarbij u niet kunt winnen zonder tactisch te werk te gaan. Wilt u tijdens uw personeelsfeest ook de teambuilding aan bod laten komen dan is dat bij Hezemans Indoor Karting ook mogelijk. Tijdens een Le Mans race in teamverband staat teambuilding namelijk centraal.

Hezemans Indoor Karting is de ideale locatie voor uw bedrijfsfeest in Brabant. U en uw collega’s racen tegen elkaar in een superspannende race en bepalen wie de allersnelste coureur wordt van het bedrijf. Wie verslaat de directeur in een gevecht om die felbegeerde podiumplekken? Wat is er nu leuker tijdens uw bedrijfsfeest? En na de kartwedstrijd kunt u alle details van de race nog eens doornemen terwijl u geniet van een overheerlijk diner in ons sfeervolle restaurant of in de exclusieve VIP Skybox. De complete arrangementen van Hezemans Indoor Karting zorgen ervoor dat uw bedrijfsfeest in Brabant een gegarandeerd succes wordt en dat u uw bedrijfsfeest niet snel zal vergeten. Dus wanneer u in het hart van Brabant een uniek bedrijfsuitje wilt ervaren, neem dan contact op met Hezemans Indoor Karting. Het professionele team onder leiding van top coureur Mike Hezemans zorgt ervoor dat uw bedrijfsfeest een onvergetelijke ervaring wordt waar u en uw collega’s nog lang over na zullen praten.

NIET ALLEEN KARTEN:

Bij Hezemans Indoor Karting kunt u dus niet alleen karten maar ook genieten van een heerlijk diner. Daarnaast zijn er voor uw personeelsfeest in Eindhoven nog veel meer mogelijkheden. Hezemans Indoor Karting is namelijk onderdeel van Sportcomplex Eindhoven wat het mogelijk maakt dat u tijdens uw personeelsfeest in Eindhoven het karten combineert met andere leuke activiteiten zoals bowling, wandklimmen, verschillende workshops of een leuke zeskamp. En wilt u tijdens uw personeelsfeest ook een presentatie verzorgen of even vergaderen? Ook dat is mogelijk want Hezemans Indoor Karting beschikt over een volledig uitgeruste vergaderzaal. Dus voor uw personeelsfeest in Eindhoven moet u bij Hezemans Indoor Karting zijn. We zorgen ervoor dat uw personeelsfeest een gegarandeerd succes zal worden.

Hezemans Indoor Karting is de indoor kart-baan van top coureur  Mike Hezemans in Nederland.  Ons circuit in Eindhoven wordt tot één van de meest spectaculaire en uitdagende van Europa gerekend.

OPENINGSTIJDEN

Maandag 15.00 tot 23.00
Dinsdag 15.00 tot 23.00
Woensdag 13.00 tot 23.00
Donderdag 15.00 tot 23.00 
Vrijdag 10.00 tot 23.00 (pauze 12.00 - 13.00)
Zaterdag 12.00 tot 23.00
Zondag 10.00 tot 22.00 (van 10.00-13.00 speciaal voor kids!)

HEZEMANS INDOOR KARTING

Vijfkamplaan 18
5624 EB Eindhoven, Nederland 
Tel. 
 040-248 04 45

site hosted by