We zijn weer open, met een volledig nieuw circuit en nieuwe e-karts!

Per 1 januari veranderen in Nederland de BTW-tarieven, dus wordt de nieuwe prijs voor 1 heat karten € 15,95 en voor 3 heats € 39,95.​

HEZEMANS DE PLEK IN EINDHOVEN VOOR EEN KINDERFEEST 
KINDERFEESTJE EINDHOVEN

De leukste arrangementen van Brabant vindt u bij Hezemans Indoor Karting in Eindhoven in Nederland. Hezemans Indoor Karting is de ideale locatie voor uw bedrijfsuitje, feestavond, vrijgezellenfeest of familiedag. In Eindhoven, het hart van Brabant, bieden wij arrangementen aan die volledig aansluiten op uw wensen. Arrangementen waarin u een spannende Grand Prix wedstrijd rijdt en waarbij u kunt ervaren hoe het voelt een echte coureur te zijn. En mocht je na de wedstrijd een lekker hapje willen eten dan is dat ook mogelijk.

HET PROGRAMMA VAN HET KINDERFEESTJE IN EINDHOVEN

Het programma van uw kinderfeestje in Eindhoven ziet er als volg uit:

  • Ontvangst in het restaurant
  • Uitleg en aanpassen racekleding
  • 1e heat karten
  • Pauze
  • 2e heat karten
  • Prijsuitreiking (voor alle kinderen)
  • Pannenkoeken eten, frites met snack, of steengrillen in ons restaurant


Uw kinderfeestje in Eindoven start met een korte uitleg over de kart en het circuit. De kinderen mogen dan onder begeleiding hun race-overall en helm aanpassen. Hierna begint de actie, spanning en sensatie. De 1e heat van 10 minuten vangt aan. Er wordt onder begeleiding van ons baanpersoneel gereden. Na een korte pauze start de 2e heat. Er vindt na afsluiting van het karten een prijsuitreiking plaats. Voor eenieder is er een prijs, zodat iedereen een leuke herinnering heeft. Na de prijsuitreiking kunnen de kinderen genieten van overheerlijke pannenkoeken, een lekker frietje met een snack of gezellig gaan steengrillen! We bieden al kinderfeestjes aan voor kinderen vanaf ongeveer 5 jaar. Neem contact met ons op voor meer informatie. We raden aan om tijdig te reserveren, om teleurstelling te voorkomen!

HET PROGRAMMA VAN HET KINDERFEESTJE IN EINDHOVEN

Hezemans Indoor Karting biedt namelijk ook arrangementen aan waarbij de spannende kartwedstrijd wordt gecombineerd met een heerlijk diner in het gezellige en sfeervolle restaurant. Maar het blijft niet alleen bij karten en eten. Wist u dat Hezemans Indoor Karting ook vergader arrangementen aanbiedt en arrangementen waarbij het karten gecombineerd kan worden met andere leuke activiteiten zoals bowlen, wandklimmen of skiën? Kortom, Hezemans Indoor Karting is de nummer 1 locatie voor uw arrangementen in Brabant!

Hezemans Indoor Karting is de indoor kart-baan van top coureur  Mike Hezemans in Nederland.  Ons circuit in Eindhoven wordt tot één van de meest spectaculaire en uitdagende van Europa gerekend.

OPENINGSTIJDEN

Maandag 15.00 tot 23.00
Dinsdag 15.00 tot 23.00
Woensdag 13.00 tot 23.00
Donderdag 15.00 tot 23.00 
Vrijdag 10.00 tot 23.00 (pauze 12.00 - 13.00)
Zaterdag 12.00 tot 23.00
Zondag 10.00 tot 22.00 (van 10.00-13.00 speciaal voor kids!)

HEZEMANS INDOOR KARTING

Vijfkamplaan 18
5624 EB Eindhoven, Nederland 
Tel. 
 040-248 04 45

site hosted by